ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Καταλογος προϊοντων απο brand: Devotion

Η σχεδιάστρια της Devotion Αθηνά Παρνασά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1967. Στην πρώτη της συλλογή εμφανίστηκε αμέσως ένα στιλ απότομης ραπτικής, φυσικής εμπιστοσύνης και σέξι θηλυκότητας.

«Το 2001 ξεκινήσαμε ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της μόδας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε σύγχρονες συλλογές με υψηλή αισθητική και ολοκληρωμένες προτάσεις τρόπου ζωής για κάθε σεζόν. Το θεμέλιο της προσπάθειάς μας είναι ο ισχυρός δεσμός που μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας, ο οποίος βασίζεται στη συνέπεια, εμπιστοσύνη και στον αμοιβαίο σεβασμό. Σε συνέχεια αυτής της προσπάθειας να είστε πάντα ενημερωμένοι με τη σύγχρονη μόδα και να ικανοποιείτε τις ανάγκες μιας πραγματικά ενημερωμένης γυναίκας. "

«Το 2013 η Αθηνά δημιούργησε μια νέα συλλογή την Devotion_Twins εμπνευσμένη από την ελληνική-κομψή κουλτούρα και παράδοση, λανσάρει τη νέα συλλογή τρόπου ζωής διακοπών. Η φύση, η ελληνική κληρονομιά και η αρχιτεκτονική εμφανίζονται σε μια σύγχρονη έκδοση με απόλυτη αρμονία. Θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε κλασικές αξίες και σύμβολα του ελληνικού πολιτισμού όλων των εποχών που απεικονίζονται σε φυσικά υφάσματα, κεντήματα και χειροποίητες λεπτομέρειες. Οι καθαρές γραμμές, οι ελάχιστες δομές και τα γεωμετρικά μοτίβα γεμάτα στην Ελλάδα επηρεάζουν τη σύνθεση των DEVOTION_TWINS ».

Η DEVOTION στην αφοσίωση στη βιωσιμότητα είναι εμφανής σε όλες τις συλλογές της και αποτελεί μέρος του ήθους της μάρκας ως υπεύθυνη, ειλικρινής και σύγχρονη εταιρεία.

Περισσότερα
Δεν υπάρχουν προϊόντα από αυτό το Βrand

Το besimple.gr χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες προκειμένου να βελτιστοποιήσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.