ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Καταλογος προϊοντων απο brand: Dancing Leopard

Η Dancing Leopard ξεκίνησε το 2009 όταν οι δημιουργοί Jade και Jack εμπνεύστηκαν από τις αγορές της Goa της Hippie. Προχώρησαν στη Βόρεια Ινδία για να βρουν όμορφες εκτυπώσεις και υφάσματα και συνεργάστηκαν στενά με έναν ράφτη (με τον οποίο εξακολουθούν να είναι φίλοι μέχρι σήμερα) για να δημιουργήσουν κάποια μποέμ στιλ.

Το άγριο δίδυμο μας πήγε στις αγορές του Λονδίνου - Portabello, Camden και Brick Lane για να πουλήσουν τα σχέδιά τους. Λίγο μετά το Leopards έπλευσε με το αξιόπιστο campervan τους στην Ίμπιζα για να παρουσιάσει τις συλλογές του στις τοπικές μπουτίκ.

Κάθε χρόνο η συλλογή επεκτείνεται και η μάρκα άρχισε να κερδίζει δυναμική λόγω τακτικών εκδηλώσεων όπως φεστιβάλ, πάρτι ρούχων και επιδείξεις μόδας σε όλη την Ίμπιζα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το ντουέτο άρχισε επίσης να συνεργάζεται στενά με το πιο όμορφο άτομο που γνώριζαν - τη Sarah Qaisar και μαζί με μερικούς καταπληκτικούς φωτογράφους άρχισαν να δημιουργούν ένα όμορφο περιεχόμενο.

Περισσότερα
Δεν υπάρχουν προϊόντα από αυτό το Βrand

Το besimple.gr χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες προκειμένου να βελτιστοποιήσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.