ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Καταλογος προϊοντων απο brand: Pepe Jeans London

Η Pepe jeans γεννήθηκε το 1973 στους δρόμους του Portobello, φορεμένη στον κόσμο του σήμερα. Ως πρωτοπόρος στο είδος, ανακαλύψαμε με συνέπεια τον ορισμό του τζιν για να συμβαδίζουμε με τις τάσεις. Είμαστε μια εμβληματική μάρκα που συνδέεται συνώνυμα με το τζιν και την απεριόριστη δημιουργικότητα. Η Pepe Jeans London σας δίνει τα θεμέλια για να αποπνέετε αυτοπεποίθηση, μοναδικότητα και αυθεντικότητα.
Είτε εμπιστεύεστε τα skinnies είτε αισθάνεστε νικητής σε ένα παντελόνι καμπάνα, έχουμε όλα τα τζιν που χρειάζεστε, σε κοψίματα που θα νιώθουν ότι ήταν φτιαγμένα για το σχήμα σας.

Περισσότερα

75,00 € 37,50 €

- Σορτς σε stretch τζιν ύφασμα - Χαλαρή εφαρμογή - Ψηλόμεσο - Λεπτομέρεια διπλής ραφής in fly - Ελαφριά μεταχειρισμένη πλύση - Στυλ 5 τσέπες - Ξεφτισμένο στρίφωμα - Ύψος μοντέλου: 1,74 μ - Το...

Προϊόντα σε απόθεμα

69,00 € 27,60 €

- Κοντό σορτς- Ελαφριά βαμβακερή αποτύπωση- Μέση κανονική με λάστιχο- Κεντημένα λουλούδια λεπτομέρεια- Χαμηλοκάβαλο- Λεπτομέρειες κορδονιού με φούντες- Χαλαρή εφαρμογή Σύνθεση: 100% λυοσέλ

Προϊόντα σε απόθεμα

Προβάλλονται 1 - 2 από 2 προϊόντα

Το besimple.gr χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες προκειμένου να βελτιστοποιήσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.