ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Καταλογος προϊοντων απο brand: Emily and Fin

Η Emily & Fin είναι μια ανεξάρτητη μάρκα ενδυμάτων για δημιουργικές γυναίκες που βασίζεται στη φιλία και τα συμπληρωματικά ταλέντα. Οι συνιδρυτές Emily Whittle και Fin Armor-Brown ξεκίνησαν στη διάσημη αγορά Portobello του Λονδίνου δημιουργώντας ρούχα από όμορφα υφάσματα που προέρχονται από μακρινούς προορισμούς. Ταξίδεψαν μαζί σε πολύχρωμους και όμορφους προορισμούς, οπλισμένοι με σκίτσα με σχέδια που περιμένουν να φτιαχτούν. Οι πρωτότυπες δημιουργίες που γεννήθηκαν από αυτές τις περιπέτειες έθεσαν τα θεμέλια για την Έμιλι και τον Φιν.

Το δώρο της Emily για σχεδιασμό εκτύπωσης και το μάτι για διακριτικά υφάσματα, και το ταλέντο του Fin για κοπή μοτίβου και σιλουέτα είναι ιδανικό. Οι ενστικτώδεις ιδέες τους έχουν έναν τρόπο να βρουν μια φυσική δημιουργική ισορροπία. Η Emily και o Fin αξιοποιούν αυτές τις έμφυτες δεξιότητες για να δημιουργήσουν ρούχα που είναι μια συνεργασία υφάσματος και σχήματος. Πιστεύουμε ότι και τα δύο είναι απαραίτητα και το ένα δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς το άλλο.

Περισσότερα
Δεν υπάρχουν προϊόντα από αυτό το Βrand

Το besimple.gr χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες προκειμένου να βελτιστοποιήσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.